Otters

De Bevers

Onze klas

Oke in de klas is het heel leuk. Soms is er wel onenigheid maar dat hoort er bij. Ook gebeurt het wel eens dat de juf boos moet worden. Dat vind ik zelf niet leuk maar dat moet soms wel.
Oke nu ga ik iets vertellen over rekenen. In de klas doen wij wel eens Squla. Dit is heel leuk je kan er van leren en je kunt het zelfs thuis doen.


Nu ga ik wat vertellen over de juf en de kinderen van de klas. De juf is heel erg lief en we doen ook heel vaak hele leuke dingen de kinderen van de klas ze zijn heel lief en behulpzaam. We werken ook met de weektaak, dat vind ik zelf heel erg leuk want dan hebben we allemaal iets te doen toch of niet?

Geschreven door:

Kyara uit groep 6B (bevers)

 

driestromenland

Iedereen heeft genoeg plek in deze klas voor om te kijken of je het goed doet . Doen wij aan class dojo. Dan kun je je eigen punten sparen en voor de hele klas bij de 1500 punten met de hele klas haalt dan kun je en beloning doen met de klas en heeft mijn klas maar als je iets voor je zelf wild doen dan beide 25 punten krijg je en coupon dan kan je sparen maar je kunt ook op maken maar van die kleine maar als je spaart kun je ook leuke doen bijten iedereen heeft en leuke spe en vrienden en het is zo leuk en we hebben ook snelle rij dan moet je in de volgorde in de rij dat doen we buiten  ook maar als juf tijdens de les zegt dan moet je dat zo snel mogelijk  doen oke nu over het gym zaal het is groot genoeg kleed kamer heb je vloer verwarming  altijd  positief altijd leuke spelen oke nu de directeur alltijd rustig lief alles goed uitspreken dit is on ze school wil jij hier op school kom snel je krijgt geen spijt klaar

 

Mirac uit groep 6b (bevers)