Overblijven op Driestromenland

Brood & Spelen verzorgt op onze school de tussenschoolse opvang (TSO) met een team van vaste overblijfmedewerkers. Een eetgelegenheid,  verschillende groepen voor jongere en oudere kinderen, voldoende speelmateriaal en aanwezige vriendjes of vriendinnetjes maken het verschil. Overblijven is tenslotte vrije tijd van de kinderen.

Met deze wensen en daarnaast de visie van onze school in het achterhoofd verzorgt Brood & Spelen bij ons de tussenschoolse opvang. Tijdens het eten geven ze kinderen de ruimte om met elkaar te praten en sociaal bezig te zijn en ze proberen de kinderen te stimuleren hun eten op te eten. Kinderen nemen zelf hun eten of drinken mee van huis. Net als u, vinden ze bij Brood & Spelen gezonde voeding belangrijk, dus snoep, koek, chips, frisdrank en energiedrank in het lunchpakket zijn niet toegestaan. In overleg met de school en de kinderen wordt een spel- en activiteitenaanbod gecreëerd dat aansluit bij de leeftijd en behoefte van de deelnemende kinderen. Brood & Spelen gaat altijd zoveel mogelijk naar buiten tijdens de tussenschoolse opvang, alleen bij erg slecht weer blijven ze binnen.

Aanmelden

Brood & Spelen werkt zoveel mogelijk digitaal. Om gebruik te kunnen maken van de tussenschoolse opvang, moet(en) uw kind(eren) ingeschreven zijn bij Brood & Spelen. U kunt uw kind aanmelden via de website www.broodspelen.nl – direct inschrijven.

Wanneer u verhuist of als er andere wijzigingen zijn dan kunt u deze mutatie doorgeven via emailadres administratie@broodspelen.nl . Houdt u bij het opzeggen van de tussenschoolse opvang rekening met 2 weken opzegtermijn?

Facturatie van het overblijven vindt plaats vanuit het hoofdkantoor te Scherpenzeel. Het kantoor is telefonisch bereikbaar op alle werkdagen tussen 9.00 uur en 12.00 uur via het telefoonnummer 033 - 2588684 of via administratie@broodspelen.nl.